Meer resultaten voor kinderboeken uitgeverij


kinderboeken uitgeverij
Uitgeverij Den Hertog Hoofdpagina.
Een manuscript dat je na de cursus ter beoordeling naar de uitgeverij stuurt, wordt gegarandeerd beoordeeld. Marian Schalk Meijering heeft ruime ervaring op het gebied van kinderboeken schrijven. Ze begon haar loopbaan als redacteur bij het Reformatorisch Dagblad, zat ruim 20 jaar in de redactie van de GezinsGids en heeft meer dan 60 kinderboeken geschreven.
Kinderboeken Uitgeverij Elikser.
Welkom bij uitgeverij Elikser. U kunt bij ons terecht voor het beoordelen van uw manuscript, kijk dan bij Manuscripten, en voor het kopen van boeken in onze webwinkel, kijk dan bij De winkel. Of kom een kijkje nemen in ons pand aan de Ossekop.
Home Uitgeverij Christofoor.
Nacht van de nacht bij Christofoor doe je mee? s Nachts kun je sterren kijken, het firmament boven je hoofd zien, uilen geluid horen maken. Van zaterdag 29 op zondag 30 oktober is het in Nederland de Nacht van de Nacht.
Uitgeverij Columbus.
Wie we zijn. Er verschijnen jaarlijks zo'n' 35 nieuwe kinderboeken bij Royal Jongbloed. Bij uitgeverij Columbus nemen kinderbijbels een belangrijke plaats in. Bekend zijn de Jeugdbijbel, de Prentenbijbel van Marijke ten Cate en de Tienerbijbel van Willem de Vink. De overige uitgaven worden voornamelijk uitgegeven in series.
Redactie Querido Kinderboeken begint nieuwe uitgeverij NRC.
Het voormalige redactieteam van uitgeverij Querido Kinderboeken wordt overgenomen door de zelfstandige Utrechtse uitgeverij Blossom Books. Het zeskoppige team, dat in september ontslag nam na een meningsverschil met de directie, is vanaf deze woensdag in dienst bij een nieuwe kinderboekenuitgeverij genaamd Emanuel.
Kinderboeken Boekhandel Riemer.
Kind en Bijbel. Onze winkel in Groningen. Beleef de stad. Parkeren in Groningen. Facebook pagina Groningen. Onze winkel in Meppel. Tourist Infopunt Meppel. facebook pagina Meppel. Parkeren in Meppel. Onze winkel in Amersfoort. Verzendboekhandel Wever Van Wijnen. Catalogus uitgeverij van Wijnen.
Ninoboeken.nl kinderboeken.
Uitgeverij Leopold Leopold.
Er zijn lesbrieven voor alle leeftijden en groepen. Foeksia de miniheks. Uitgeverij Leopold maakt de beste kinderboeken voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Dolfje Weerwolfje, Kikker, Muis, Foeksia de miniheks, Woezel Pip en de tijdloze boeken van Tonke Dragt.
Querido Kinderboeken Uitgeverij Trotse Moeders en Trotse Vaders Overzicht.
Querido Kinderboeken Uitgeverij. Spui 10, 1012 WZ Amsterdam telefoon 020 76 07 210. Querido Kinderboeken uitgeverij is een gevarieerde kinderboeken uitgever die boeken produceert voor alle leeftijden, en in vele themas: Voorleesboeken, Familie Gezin, Leren lezen, Geschiedenis. Siens hemel recensie.

Contacteer ons