Zoeken naar kinderboeken uitgeverij


kinderboeken uitgeverij
Onze kinder en jeugdboeken Overamstel uitgevers.
Kind en jeugd. We love books, and we love selling them. Kind en jeugd. Filter boeken op.: Kind en jeugd. The House of Books. De jonge Mozart. Sanne de Bakker. Prinses Leentje de weg naar het hart. Babette van Veen.

Vanaf 14 jaar. 2011 CM Haarlem. 31 023 532 30 61. Maak een keuze.: Over de uitgeverij. Meld u aan voor de nieuwsbrief. Geef uw e-mailadres op voor nieuwtjes over nieuwe kinder en jeugdboeken, schrijvers en illustratoren en speciale aanbiedingen.
Uitgeverij Kluitman Kinderboeken en jeugdboeken.
Vier sterren door Pjotr van Lenteren in Sir Edmund/de Volkskrant voor Alles wat ik voel. Jensen moet maar snel Denker des Vaderlands worden, de eerste die de interesse voor dit soort belangrijke onderwerpen ook weet aan te wakkeren bij kinderen.
Uitgevers Prentenboeken.
Rubinstein kinder en jeugdboeken; Prinseneiland 43, 1013 LL Amsterdam. Uitgeverij Holland kinder en jeugdboeken; Spaarne 110, 2011 CM Haarlem. Uitgeverij Marmer kinder en jeugdboeken; De Botter 1, 3742 GA Baarn. Unieboek Spectrum Van Goor kinderboeken; Postbus 97, 3990 DB Houten.
Uitgeverij Ploegsma: Kinderboeken, Jeugdboeken en Non-fictie Ploegsma.
Uitgeverij Ploegsma: Kinderboeken, Jeugdboeken en Non-fictie. Uitgeverij Ploegsma ken je van de kinderboeken over onder anderen Mees Kees, Pippi Langkous, Floor, Trubbel de trol en De piraten van hiernaast. Daarnaast vind je bij Ploegsma ook veel gezinsboeken, voorleesboeken en non-fictie.
Gottmer Kinderboeken.
Gottmer Kinderboeken ok. Kinderboeken voor iedereen. Sunna Borghuis wint Hotze de Roosprijs 2018. Sunna Borghuis heeft de Hotze de Roosprijs gewonnen met haar boek Dikke Vik en Vieze Lies worden vrienden. De winnaar werd op zondag 24 juni bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse kinderboekenmarkt op de Zaanse Schans.
Uitgeverij Leopold Leopold.
De Griffeljury heeft woensdagmiddag 20 juni op de MidzomerKinderboekenBorrel in Amsterdam tien kinderboeken bekroond met een Zilveren Griffel, de prijs voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar. De Penseeljury reikte acht Zilveren Penselen uit. In totaal werden door de beide jurys ook vierentwintig eervolle vermeldingen, de Vlag en Wimpels, toegekend. Bij Uitgeverij Leopold vielen de volgende kinderboeken in de.
Redactie Querido Kinderboeken begint nieuwe uitgeverij NRC.
Het voormalige redactieteam van uitgeverij Querido Kinderboeken wordt overgenomen door de zelfstandige Utrechtse uitgeverij Blossom Books. Het zeskoppige team, dat in september ontslag nam na een meningsverschil met de directie, is vanaf deze woensdag in dienst bij een nieuwe kinderboekenuitgeverij genaamd Emanuel.
Uitgeverij De Fontein Kinderboeken.
Bekroonde en genomineerde boeken. Stel je vraag. Over de uitgeverij. Deze topboeken zijn nu verkrijgbaar voor maar 499., Welk e-book score jij deze maand voor maar 499Pijn, perfecte voor meiden vanaf dertien jaar Mel Wallis de Vries won met Pijn.

Contacteer ons