Resultaten voor nieuwe kinderboeken


nieuwe kinderboeken
De Nederlandse Kinderjury 2019 CPNB.
Over de campagne. De Nederlandse Kinderjury heeft tot doel zo veel mogelijk kinderen kennis te laten nemen van nieuwe kinderboeken en hen aan te zetten tot meer én kritisch lezen. Als middel daartoe kunnen kinderen stemmen op hun favoriete boeken.
Gottmer Kinderboeken.
Gottmer Kinderboeken ok. Kinderboeken voor iedereen. Uitgeverij Big Balloon wordt onderdeel van Gottmer Uitgevers Groep. Gottmer Uitgevers Groep neemt Uitgeverij Big Balloon over. Big Balloon richt zich met tijdschriften, doeboeken en leesboekjes van o.a. Disney characters, Peppa Pig en Paw Patrol op de jeugd en jongerenmarkt.
Christelijke kinderboeken Platform voor christelijke kinderboeken.
We bespreken christelijke kinderboeken, geven leestips links en overzichten via titellijsten. Geven informatie over de EigenWijsPrijs chr. kinderjury en het Hoogste Woord vakjury. Deze website, FB Christelijke Kinderboeken, Instagram Christelijke kinderboeken, TW @Chrkinderboeken zijn een activiteit van het Platform Christelijke Kinderboeken lees meer.
De nieuwste kinderboeken van Marianne Busser en Ron Schröder.
Er zijn zeven nieuwe kleurplaten geplaatst. Bekijk onze verzameling van ruim 80 kleurplaten. Doe mee met onze kleurwedstrijd en wie weet ben jij één van de winnaars! Doe mee met de kleurwedstrijd. Ga naar de spelletjespagina en speel een memory-spelletje!
Zilveren Griffels en Penselen uitgereikt voor beste en mooiste kinderboeken 2017 Leopold.
Pers en boekhandel. Zilveren Griffels en Penselen uitgereikt voor beste en mooiste kinderboeken 2017. woensdag, 21 juni 2017. De Griffeljury heeft woensdagmiddag 21 juni op de MidzomerKinderboekenBorrel in Amsterdam zeven kinderboeken bekroond met een Zilveren Griffel, de vakprijs voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar.
De Algemene Boekhandel Nieuwe kinderboeken.
De Algemene Boekhandel. Elk jaar verschijnen er weer prachtige, stoere, mooie, leuke, vette en ontroerende nieuwe kinderboeken. Libris houdt je graag op de hoogte van alle nieuwe boeken die verschijnen! Bekijk alle boeken. Niet te stoppen Angie Thomas. Groeien en bloeien Guusje Nederhorst; Dromenjager.
Erica Terpstra schrijft eerste kinderboek Een knipoog van de Boeddha De Nieuwe Kerk Amsterdam.
Een knipoog van de Boeddha is het zevende kinderboek, in opdracht van De Nieuwe Kerk Amsterdam, op rij. Het boek, mogelijk gemaakt door de Vrienden van De Nieuwe Kerk, is een samenwerkingsproject van De Nieuwe Kerk Amsterdam en uitgeverij Gottmer.
Uitgeverij Den Hertog Hoofdpagina.
Bijeenkomst met de auteurs van de nieuwe kinderboeken. Op zaterdagmiddag 3 september 2016 kwamen de auteurs van de nieuwe jeugdboeken bij elkaar voor een gezellige high tea. Tijdens deze middag kregen zij hun nieuwe boeken overhandigd. Bekijk hier de foto's!
Partij nieuwe kinderboeken Reizende boekenwinkel de Boekenuil.
Maar bovenal is Deltora het land van de zeven edelstenen die, bij elkaar. gebracht in de Gordel van Deltora, de zeven stammen van het land verenigen. De prijswinnaars van de kleurwedstrijd zijn bekend! Nieuw binnen pop-up boeken. Partij nieuwe kinderboeken.

Contacteer ons