Resultaten voor kinderboeken 12 jaar en ouder


kinderboeken 12 jaar en ouder
Boeken voor kinderen van 10 tot 12 jaar Alice.
Zoë en haar vrienden zoeken overal. Pas na twee dagen ontdekken ze waar Hero is en wat hij in de tussentijd gedaan heeft. Hero blijkt niet zomaar een hulphond, maar een superheldenhulphond! Een verhaal vol actie, vriendschap en over hoe het is om een gehandicapte broer of zus te hebben. Voor kinderen van 7 jaar en ouder.
Jeugdboeken Kinderboeken in online boekwinkel Kluitman.
Geen Alle leeftijden Peuters en kleuters Beginnende lezers 4 jaar en ouder 5 jaar en ouder 6 jaar en ouder 7 jaar en ouder 8 jaar en ouder 9 jaar en ouder 10 jaar en ouder 12 jaar en ouder 13 jaar en ouder.
De top 10 kinderboeken voor op de achterbank naar Italië Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië.
Niet alleen kunnen kinderen de route op de Kinderlandkaart mee volgen met daarbij alle bezienswaardigheden onderweg er is ook volop aandacht voor de geschiedenis van Italie, de culinaire gewoonten en gebruiken en belangrijke monumenten. Eenmaal op het vakantieadres aangekomen biedt de kaart volop spelletjes, recepten, kleurplaten en raadsels. Hoe overleef ik mijn vakantie in Italië, vanaf 9 jaar. Al wat ouder is de Italië versie uit de Hoe overleef ik-reeksvan Francine Oomen.
Yssa, christelijke webshop.
Home Klantenservice Contact Help. www.yssa.nl Boeken Kind en Jeugdbo. 12 jaar en oude. Filosofie en ethiek. Geloof en praktijk. Kalenders en Agenda's.' Kerk en zangboeken. Kind en Jeugdboek. 12 jaar en ouder. 6 jaar en ouder. 9 jaar en ouder.
Boeken voor jeugd vanaf 12 jaar bij Paagman.nl.
Bij Paagman vind je heel coole boeken voor kinderen, ook als je ouder bent dan 12 jaar. Villa Paagman, de kinderboekwinkel van Paagman heeft voor iedereen wat: spannende boeken, oorlogsboeken, boeken over de brugklas, avonturenboeken, alles behalve kinderachtig. Een rubriek met boeken die speciaal zijn geschreven voor kinderen vanaf 12 jaar, op het juiste niveau en interessegebied.
Kinderboeken 2 tot 10 jaar Kinderen en Scheiden blog.
Hier volgt een lijst met kinderboeken die het onderwerp scheiding als thema hebben en die te gebruiken zijn voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Om samen te lezen of alleen te lezen. Geef jonge kinderen alleen boeken die gaan over een vergelijkbare situatie.
Kinderboeken over Natuur, Planten en Dieren online kopen Lobbes.nl.
Kies een subcategorie. Kinderboeken Top 10. Baby en Peuter boeken. Prentenboeken, Verhalen Sprookjes. Landen, Volkeren en Wereldorientatie. Mens en Maatschappij. Moppen en Raadsels. Natuur, Planten, Dieren. Religie en Kinderbijbels. Ruimte en Sterrenkunde. Speel en Leerboeken. Sport en Spel. Woordenboeken, Atlassen, Naslagwerken. 0 6 maanden 1. 7 12 maanden 1. 13 18 maanden 1. 19 maanden 2 jaar 1. 3 5 jaar 21. 6 8 jaar 34. 9 11 jaar 29. 12 jaar en ouder 28.
Tweedehands Kinderboeken Boeken Tweedehands.nl.
1.313 advertenties in Kinderboeken. Er is iets fout gegaan bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. 0 jaar en ouder 102. 12 jaar en ouder 313. 14 jaar en ouder 8.
Kinderboeken special deel 2: 10 tot 12 jaar.
In een kinderboeken special reeks van maar liefst 7 delen lopen we ons hele assortiment langs om jullie per categorie de 10 mooiste / beste / leukste / meest favoriete boekentips te geven. Woensdag 17 augustus: 13-15 jaar. Woensdag 24 augustus: 10-12 jaar. Woensdag 31 augustus: 7-9 jaar. Woensdag 7 september: non-fictie 12. Woensdag 14 september: leren lezen AVI. Woensdag 21 september: prentenboeken 6. Woensdag 28 september: peuter en kleuterboeken. Woensdag 5 oktober: start van de Kinderboekenweek! Thema: voor altijd jong opa oma. Deel 2: 10 tot en met 12 jaar. Voor de 10 tot 12-leeftijd is er echt méér dan genoeg te lezen. Dit is waar de meeste kinderen pas echt ontdekken wat ze leuk vinden, waardoor er een hele grote diversiteit ontstaat in het aanbod van de boeken. Je kunt kiezen voor magie of gewoon in onze wereld, een verhaal dat zich afspeelt in het verleden met historische karakters, of met dieren in de hoofdrol. Of gewoon over school, en ouder worden, en vriendjes en de brugklas.

Contacteer ons