Zoeken naar bekende illustrator kinderboeken


bekende illustrator kinderboeken
Kristof Devos illustrator en auteur van kinderboeken.
Ik ben illustrator auteur van kinderboeken. Meestal ben ik dat aan de tekentafel, soms op het podium. Mijn werk is momenteel in zes landen beschikbaar en werd meermaals bekroond. Het wordt wel eens als ingetogen of eigenzinnig omschreven. Ik laat het graag aan u om hierover te oordelen.
Illustrator gezocht De creatieve gaarkeuken van Nederland.
Wij kijken naar jouw aanvraag en regelen de perfecte illustrator voor elke job! Mail ons Ook nieuwsgierig? Illustrator gezocht voor kinderboeken of app? Illustrator gezocht voor jouw kinderboek? Dan kunnen onze illustratoren jou zeker voorzien van de mooiste platen en kleurrijkste designs.
Auteurs illustratoren Christelijke kinderboeken.
Irene Goede is illustrator, ze is onder andere bekend als illustrator van de Jeugdbijbel. Ze is gespecialiseerd in het illustreren van natuur en historische illustraties en natuurlijk illustraties voor kinderboeken. Samen met Marijke ten Cate houdt ze een TOP-klas illustreren voor beginnende illustratoren.
Harmen van Straaten Schrijver en illustrator Homepage.
In 1987 illustreerde Harmen zijn eerste kinderboek en daarna heeft hij zon circa 400 boeken geïllustreerd. Harmen is drie keer getipt door de kinderjury, hij ontving een gouden appel van Bratislava voor zijn illustraties en werd bekroond met de gouden penseel van Japan.
Wereldberoemde kinderboeken-illustrator uit Valkenburg L1.
Bijna niemand in Valkenburg weet het, maar in dit stadje huist een internationaal bekende kinderboeken-illustrator. Mark Janssen illustreerde meer dan 400 kinderboeken. Heel wat van de boeken die hij illustreerde vonden hun weg naar het buitenland en werden en werden vertaald in meer dan 10 talen.
19 Nederlandse kinderboekenillustratoren geportretteerd.
Sieb Posthuma van toen, tot hier en nu verder, een portret door Joukje Akveld. Th├ę Tjong-Khing, van strip tot sprookje. ABC Dragt de werelden van Tonke Dragt. illustraties Joukje Akveld kinderboeken portretten Uitgeverij Hoogland Van Klaveren. Geef een reactie Reactie annuleren.
Illustrator is geen kunstenaar NRC.
Illustrator is geen kunstenaar. Vandaag begint de Kinderboekenweek. Dit jaar staat die in het teken van illustraties. Er is minder plek voor kunstzinnige boeken. 6 oktober 2010. Een vader leest in 1949 zijn kinderen voor uit het boek Okkie weet raad van Leonard Roggeveen. Foto Spaarnestad Vader leest voor aan zijn kinderen, twee jongetjes en twee meisjes, van wie op schoot zit, uit het boek Okkie" weet raad" van Leonard Roggeveen. De meisjes waarschijnlijk een tweeling elk met een stoffen tweelingpop met porceleinen hoofd. De poppen hebben wel verschillende jurkje aan. Op tafel ligt een damesblad dat aandacht besteedt aan de geboorte van een Engels" prinsje. Het is een aardig spelletje voor iedereen die een warme herinnering heeft aan kinderboeken.
Valkenburgse tekenaar kinderboeken internationaal bekend 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Alle media bekijken. Bijna niemand in Valkenburg weet het, maar in dit stadje huist een internationaal bekende kinderboekenillustrator. Het gaat om Mark Janssen. Heel wat van zijn kinder en prentenboeken vonden hun weg naar het buitenland. De boeken werden vertaald in meer dan tien talen. Niet minder dan 26 uitgeverijen hebben het werk van Janssen uitgegeven. In het kader van de kinderboekenweek is het werk van Mark Janssen te zien op twee mini-exposities: in het museum Land van Valkenburg en boekhandel Dominicanen in Maastricht. Volg nieuws over. Boeken Kinderboeken Valkenburg Valkenburg aan de Geul Illustrator.
Illustratoren Kinderboek op Maat.
In het nieuws. De verhalen worden van herkenbare en fantasierijke illustraties voorzien. Kinderboek op Maat werkt met een aantal illustratoren waaruit wij samen met de opdrachtgever kunnen kiezen. Eventueel kan de opdrachtgever zelf een illustrator aandragen of een voorkeur voor de stijl aangeven en dan zoeken wij de juiste illustrator daarbij. Een selectie uit ons netwerk van illustratoren.: Irene's' stijl wordt getypeerd door humor, kleur en energie. Ze gebruikt diverse technieken; pen, inkt, wasco, potlood en computer. Op aantrekkelijke en eenvoudige wijze brengt Esther Naalden in haar illustraties onder andere een groot aantal dieren in beeld. Ook haar kinderfiguren spreken tot de verbeelding. Eefje Kuijl maakt sinds 2003 heldere kleurrijke illustraties voor o.a. kinderboeken en tijdschriften.

Contacteer ons