Meer resultaten voor bekende illustrator kinderboeken


bekende illustrator kinderboeken
Harmen van Straaten Schrijver en illustrator Homepage.
In 1987 illustreerde Harmen zijn eerste kinderboek en daarna heeft hij zon circa 400 boeken geïllustreerd. Harmen is drie keer getipt door de kinderjury, hij ontving een gouden appel van Bratislava voor zijn illustraties en werd bekroond met de gouden penseel van Japan.
Kristof Devos illustrator en auteur van kinderboeken.
Ik ben illustrator auteur van kinderboeken. Meestal ben ik dat aan de tekentafel, soms op het podium. Mijn werk is momenteel in zes landen beschikbaar en werd meermaals bekroond. Het wordt wel eens als ingetogen of eigenzinnig omschreven. Ik laat het graag aan u om hierover te oordelen.
Nienke's' Kinderboekenblog Kinderboeken, jeugdboeken en YA. Nienke's' Kinderboekenblog Kinderboeken, jeugdboeken en YA.
Dat kunnen recensies zijn, aankondigingen, leuke nieuwtjes, acties en promoties. Een hele bijzondere rubriek is de Illustrator Estafette waar bekende illustratoren van Nederlandstalige prenten, en kinderboeken elkaar de hemd van het lijf vragen. Deze interviews plaatsen we maandelijks integraal op ons blog.
Auteurs illustratoren Christelijke kinderboeken.
Zaterdag 10 maart 2018 is de S tudiedag auteurs/illustratoren chr. kinderboeken, voor de 14e keer georganiseerd. Lees hier de uitnodiging. Het belooft weer een interessante en leerzame studiedag te worden. Marieke ten Berge. Marieke ten Berge, illustrator. Marieke ten Berge is illustrator van heel veel boeken op deze website. Ze is opgeleid als ontwerper bij een trendbureau in de home en decoratiebranche. Later is ze zich op illustraties gaan richten in de volle breedte van het vakgebied.
De Tekentafel: illustrator Mark Janssen Hebban.nl.
De Tekentafel: illustrator Mark Janssen. op 30 augustus 2017 door Lindy Hebban Crew 1 reactie. 3 niet meer leuk vind ik ook leuk. In de rubriek De Tekentafel geeft Hebban Junior regelmatig het woord aan bekende en minder bekende illustratoren uit het boekenvak. In de 29ste aflevering aandacht voor Mark Janssen, die inmiddels bijna 450 kinderboeken van prachtige platen voorzag.
Wereldberoemde kinderboeken-illustrator uit Valkenburg L1.
Bijna niemand in Valkenburg weet het, maar in dit stadje huist een internationaal bekende kinderboeken-illustrator. Mark Janssen illustreerde meer dan 400 kinderboeken. Heel wat van de boeken die hij illustreerde vonden hun weg naar het buitenland en werden en werden vertaald in meer dan 10 talen.
19 Nederlandse kinderboekenillustratoren geportretteerd.
Sieb Posthuma van toen, tot hier en nu verder, een portret door Joukje Akveld. Thé Tjong-Khing, van strip tot sprookje. ABC Dragt de werelden van Tonke Dragt. illustraties Joukje Akveld kinderboeken portretten Uitgeverij Hoogland Van Klaveren. Geef een reactie Reactie annuleren.
Illustrator is geen kunstenaar NRC.
Illustrator is geen kunstenaar. Vandaag begint de Kinderboekenweek. Dit jaar staat die in het teken van illustraties. Er is minder plek voor kunstzinnige boeken. 6 oktober 2010. Leestijd 3 minuten. Een vader leest in 1949 zijn kinderen voor uit het boek Okkie weet raad van Leonard Roggeveen. Foto Spaarnestad Vader leest voor aan zijn kinderen, twee jongetjes en twee meisjes, van wie op schoot zit, uit het boek Okkie" weet raad" van Leonard Roggeveen. De meisjes waarschijnlijk een tweeling elk met een stoffen tweelingpop met porceleinen hoofd. De poppen hebben wel verschillende jurkje aan. Op tafel ligt een damesblad dat aandacht besteedt aan de geboorte van een Engels" prinsje. Het is een aardig spelletje voor iedereen die een warme herinnering heeft aan kinderboeken.
Valkenburgse tekenaar kinderboeken internationaal bekend 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Alle media bekijken. Bijna niemand in Valkenburg weet het, maar in dit stadje huist een internationaal bekende kinderboekenillustrator. Het gaat om Mark Janssen. Heel wat van zijn kinder en prentenboeken vonden hun weg naar het buitenland. De boeken werden vertaald in meer dan tien talen. Niet minder dan 26 uitgeverijen hebben het werk van Janssen uitgegeven. In het kader van de kinderboekenweek is het werk van Mark Janssen te zien op twee mini-exposities: in het museum Land van Valkenburg en boekhandel Dominicanen in Maastricht. Volg nieuws over. Boeken Kinderboeken Valkenburg Valkenburg aan de Geul Illustrator.

Contacteer ons