Zoeken naar kinderboeken verkopen


kinderboeken verkopen
Boek document Wikipedia.
In de middeleeuwen bestond er het buidelboek, een gebedenboek, manuscript of gedrukt, waarbij aan de onderzijde van de band een buidel of zak was verbonden, die als het boek niet gebruikt werd, naar boven werd opgetrokken en met een koord dichtgeregen, zodat het tegen beschadigingen beschermd was.
Athenaeum Boekhandel Studieboeken.
Maar onze winkel is meer dan een studieboekhandel voor Sociale Wetenschappen, Economie en Bedrijfskunde, Bètastudies en Rechtsgeleerdheid. Net als de Athenaeum Boekhandel aan het Spui bieden we ook literatuur, non-fictie, tijdschriften, boeken over design aan maar ook kinderboeken. En net als onze hoofdvestiging en Spui25 biedt de nieuwe winkel ruimte aan lezingen, boekpresentaties en andere evenementen.
Boekenschop winkel in 2e-hands boeken.
Zowel met Koningsdag 27 april als met Bevrijdingsdag 5 mei zijn wij gewoon open! Wilt u boeken inleveren? Dat kan tijdens openingstijden van de winkel. Wij krijgen graag boeken die goed verkoopbaar zijn. Dus geen: encyclopedieën, studieboeken, afgeschreven bibliotheekboeken en boeken die kapot zijn.
Boekhandel Stumpel Almere.
Naast de grote diverstiteit aan boeken en tijdschriften kunt u bij Stumpel terecht voor kantoorartikelen, schoolspullen, wenskaarten en accessoires voor uw huis. Ook kunt u bij Stumpel binnenkort genieten van een heerlijk kopje koffie in ons café Boek Boon De openingstijden zijn van zondag en maandag 12.00 17.00 uur en dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur.
Slim studeren. Studystore.nl.
Jouw boeken zijn geld waard! Check welke boeken je nu aan ons kunt verkopen. Wil je niks van ons missen? Volg ons op Facebook, Instagram en YouTube en blijf op de hoogte van leuke acties en slimme deals. Voor het onderwijs.
Kinderboeken scoren door stimulerende ouder en hoge kwaliteit NOS.
Dat is nu heel anders." De kinderboeken zien er ook steeds aantrekkelijker uit, zegt Sikkel. Uitgeverijen" nemen kinderboeken steeds serieuzer, ze besteden er erg veel aandacht aan. Dat betaalt zich nu uit" Inmiddels bedraagt het aandeel kinderboeken 25 procent van de totale boekenverkoop.
The Read Shop.
Gebundelde columns en interviews. Landbouw en natuurlijke omgeving. Mens en Maatschappij. Nederlandse Taal en letterkunde. Non-fictie vrije tijd/algemeen. Technische en Nautische vakken. Spanning Top 10. Spannende boeken algemeen. Kinderboeken top 10. Fictie 4-6 jaar. Fictie 7-9 jaar. Fictie 10-12 jaar.
Boeken verkopen Het Boekenschap.
Luisterboek of audioboek maken. Fotos en illustraties in je boek. Boeken verkopen: leuke ideeën. Copyright 2019 Het Boekenschap B.V. Bezoekadres en postadres: Hummeloseweg 67, 7021 KN ZELHEM Nederland Kamer van Koophandel: 69178321 / BTW: NL857769613B01 Enfold WordPress Theme by Kriesi.
Verkoop je boeken Slim studeren. Studystore.nl.
De mogelijkheid om studieboeken aan te bieden en te verkopen aan Studystore geldt alleen voor studenten/consumenten. Consumenten/studenten aanbieders zijn natuurlijke personen die niet handelen uit hoofde van een beroep of bedrijf. Het aanbieden van 2e hands boeken is zowel als propositie en proces bedoeld voor consumenten. Om vanuit een bedrijf of beroep gebruik te kunnen maken van het aanbieden en verkopen van 2e hands studieboeken aan Studystore, kan het aanbod kenbaar worden gemaakt aan Studystore via het volgende e-mailadres: marketing@studystore.nl. De overeenkomst van de verkoop van studieboeken komt tot stand nadat Studystore de aangeboden studieboeken heeft geaccepteerd door het betalen van het bedrag waarvoor de betreffende boeken zijn getaxeerd op studystore.nl. De verkoopbon is nog geen verkoopovereenkomst. Alleen studieboeken die zijn verstuurd of ingeleverd met een volledig ingevulde en geldige verkoopbon worden in behandeling genomen. Studieboeken die niet op de verkoopbon staan vermeld worden niet geaccepteerd en worden vernietigd. Voordat Studystore kan besluiten om de aangeboden studieboeken te kopen, worden de boeken gestuurd naar onderstaand gratis als je met PostNL verstuurt antwoordnummer of ingeleverd bij 1 van de Studystore winkels.:

Contacteer ons