Op zoek naar gepersonaliseerde kinderboeken?


gepersonaliseerde kinderboeken
Gepersonaliseerd boek Gepersonaliseerde kinderboeken.
Tenminste 38 gepersonaliseerde pagina's' op A4-formaat 287, cm x 21 cm, met een stevige verzegeling. Mogelijkheid om het boek te bestellen met een persoonlijke hardcover. De geschatte levertijd is 15 werkdagen met standaard verzending. Creƫer mijn boek. Black White Brown Blonde Red Afro Cover Naam Geslacht Huidskleur Haarkleur Haarkleur Taal.
Mijn Kleuterboek gepersonaliseerde kinderboeken.
mijn kleuterboek: gepersonaliseerde prentenboeken. Welkom bij mijn kleuterboek! Je kunt hier non-profit kinder en kraamboeken bestellen, waarin jij en je kleinkind de hoofdrol spelen. Een gepersonaliseerd kinderboek heb je al vanaf 1695. Klik hier als je een code hebt voor een gratis e-book.
Gepersonaliseerd boek met eigen naam boek met naam Kinderboek Babyboek.
Een gepersonaliseerd babyboek of kinderboek van boek met naam is / 17cm breed en 21cm hoog. Het verhaal van gepersonaliseerd babyboek of kinderboek van boek met naam bestaat uit 34 pagina's.' Gepersonaliseerde babyboeken / kinderboeken van boek met naam zijn bestemd voor kinderen van 0 tot 8 jaar. Boek met naam een super leuk, origineel, gepersonaliseerd kinder/babykado met eigen naam.
Persoonlijk Kinderboek van Mijn Liefste Boek. Een magisch cadeau.
Met het kind als uitgangspunt worden er fantastische, heel unieke verhalen verteld. In de gepersonaliseerde kinderboeken kan de haar en huidskleur worden aangepast en kunnen er veel persoonlijke gegevens uit het dagelijkse leven van het kindje worden toegevoegd. Een gepersonaliseerd boek is een perfect cadeau-idee!
Gepersonaliseerd kinderboek, een beter cadeau bestaat niet.
Over ons, Olivette. Een gepersonaliseerd kinderboek, een beter cadeau bestaat niet. Delen vinden we super lief. Het gepersonaliseerd kinderboek De Magie van mijn Naam kun je personaliseren waarbij kindjes er op een betoverende manier achter komen wat de betekenis is van hun eigen naam is. Het voorleesritueel wordt hierdoor een te gek en vooral persoonlijk avontuur, waarbij ze zelf de hoofdpersoon zijn.
De leukste gepersonaliseerde kinderboeken met naam YourSurprise.
De kerstman komt Hardcover. De baby en ik! Er is er een jarig! Kijk dit ben jij! Mijn Babyboek Hardcover. Het liefste Tutje boekje. Woezel Pip Hallo Sinterklaas Softcover. Dikkie Dik Sinterklaas Softcover. Het potje van. Vik Flink Hardcover. Wat onze klanten zeggen. Bekijk alle 69758 beoordelingen. Je krijgt precies wat je besteld! 10 van 10. Super" leuke kado's' en snelle service. Echt blij mee." 9 van 10. Nee" er kan niets beter. Ik heb ooit geleerd dat een goede ervaring 4x wordt doorverteld, een slechte." 10 van 10. Gepersonaliseerde kinderboeken met naam en foto. Een gepersonaliseerd kinderboek houdt in dat je de naam en de foto van een kindje aan een boek kan toevoegen. De naam komt een aantal keer terug in het verhaal. Op die manier speelt het kindje aan wie jij het boek geeft, een hoofdrol in zijn of haar eigen boek! Geef een kinderboek met naam cadeau. Is jouw kleinkind gek op lezen en wil je hem of haar verrassen met een uniek cadeau? Kijk dan eens tussen de kinderboeken van YourSurprise. Deze kinderboeken maak je namelijk in een handomdraai persoonlijk met de naam van het kind.
MyNameBook Gepersonaliseerd kinderboek smartphoto Webprint.
Kinderboek met eigen naam. Het MyNameBook is een fantastisch voorleesboekje over de naam van het kind. Het kinderboekje is samengesteld uit speelse gedichten die bladzijde per bladzijde de volledige naam van het kind vormen. Het abc-boekje bestaat in een versie met dieren en een editie met talenten, voor meisjes en jongens. Het naamboekje is het ideale boek voor kinderen om uit voor te lezen voor het slapengaan. Dit mooie boek voor kinderen maak je eenvoudig zelf door gewoon de voornaam en familienaam van het kind in te vullen. En hop, het gepersonaliseerd namenboek is klaar!
Tot 30% korting op gepersonaliseerde kinderboeken bij Wonderbly.
Tot 30% korting op gepersonaliseerde kinderboeken bij Wonderbly. PrincessDiscount 9 maanden geleden Wonderbly Kortingscode Boeken. nbsp Bekijk code. 9 maanden geleden Wonderbly Kortingscode Boeken. Bij Wonderbly laat je de mooiste gepersonaliseerde kinderboeken maken. En met de kortingscode ontvang je daar nu een korting op tot maar liefst 30%.
Gepersonaliseerd boek met eigen naam boek met naam Kinderboek Babyboek.
Bent u tevreden over uw kinder/babykado, vertel het anderen. Bent u niet tevreden vertel het ons. Wij willen alleen tevreden klanten en doen er alles binnen onze macht aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U wilt een origineel kinder/babykado met eigen naam en deze moet zo snel mogelijk en uiteraard correct geleverd worden. Is er iets niet goed gegaan lossen wij het op. Waarom Boek met naam? Een super origineel kinder/babykado vanaf 595, 995, tot slechts 1495, inclusief verzendkosten dat vindt u toch nergens? Op werkdagen voor 1200: s middags uw babyboek / kinderboek met eigen naam besteld, wordt dezelfde dag verzonden. Een kinderboek / babyboek met de eigen naam van uw baby of kindje, maakt het lezen extra leuk. In een gepersonaliseerd kinderboek / babyboek met naam speelt uw baby, peuter, kleuter, koter of kindje de hoofdrol.

Contacteer ons