Meer resultaten voor illustraties kinderboeken


illustraties kinderboeken
Marieke van Ditshuizen Illustratie Illustraties, kinderboeken en cursussen.
Kinderboeken Monica Maas.
Monica illustreerde kinderboeken voor de auteurs Augusta Verburg, Wim Hora Adema, Mieke van Hooft, Truus van de Waarsenburg, Josephine Vonk, Carole Vos, Gudrun Mebs, Ina Sipkes de Smit, Theo Timmer, Anne Takens, Ingeborg Bijlsma, Wil Vening, Irene Maas, Gerard Delft, Eric Hercules, Marianne Busser Ron Schröder, Marianne Witte en vele anderen.
Kinderboeken Blurb.
Laat je prenten en illustraties tot leven komen in een kinderboek. Aan de slag. Makkelijk een boek maken. Sleep je illustraties naar blanco paginas en maak gebruik van de lettertypen die je kunt selecteren in onze gratis layout-tools voor het maken van boeken.
Originele illustraties uit kinderboeken en prentenboeken.
Prentenboek.nl heeft vanaf vandaag een webwinkel. Een winkel waarin voorlopig geen prentenboeken verkocht worden, maar illustraties. Illustraties uit kinderboeken waarbij de focus natuurlijk ligt op werken uit prentenboeken. Er worden illustraties aangeboden van gerenommeerde illustratoren, zoals Loes Riphagen, Milja Praagman en Monica Maas.
Hoe wordt een kinderboek eigenlijk gemaakt bij Kluitman.
Eindelijk heeft de schrijver alles zon beetje in zn hoofd. Hij heeft een onderwerp, hij weet hoe hij moet beginnen, hij heeft bedacht hoe het verhaal ongeveer loopt en hoe het eindigt, én hij weet wie er allemaal in voorkomen.
Kinderboeken illustreren Peter van Harmelen.
In de 13 jaar dat ik als illustrator werk, heb ik zon 50 boeken geïllustreerd. Van prentenboeken tot leesboeken voor kinderen, ook een illustratie voor een boek voor volwassenen op de volgende paginas heb van ik een selectie daarvan de omslagen geplaatst. Bekijk hier een aantal illustraties voor omslagen van de kinderboeken.
Interview met kinderboeken illustrator en schrijfster Gitte Spee Gitte Spee Nieuws.
Het bijzondere aan Gitte Spee is dat zij niet alleen kinderboeken illustreert maar ook schrijft. Niet alleen de kinderen in Nederland kunnen genieten van haar verhalen en prachtige illustraties ook in landen zoals, Zweden, Frankrijk, Duitsland, Amerika, Japan en Korea zijn haar boeken uitgebracht.
kinderboeken Sas Illustraties.
Je opdracht voor een tekening of illustratie is bij Sas illustraties in goede handen. Klik maar eens op de talloze voorbeelden van werk aan de muur, wenskaarten, kinderboeken, etc. Een kind bezit de gave om bij een kinderverhaal geheel eigen beelden te bedenken.
Profielen.
Willemke Brouwer Illustraties. Ton de Bree. Marion Vrijburg illustrator en Industrieel Ontwerper. Karin van der Riet. Aida de Jong. Anet van de Vorst. Antonia Verbrugge, De Circus Directeur. Esther van den Brink. Yvo de Reus. Jimmy Nijs Fantasy en Kinderboeken.

Contacteer ons