Resultaten voor illustraties kinderboeken


illustraties kinderboeken
WORD JIJ EEN VAN DE ILLUSTRATOREN VAN MARIANNE BUSSER EN RON SCHRÖDER? De leukste kinderboeken.
Marianne Busser en Ron Schröder zijn bekend van hun inmiddels ruim vierhonderd kinderboeken en meer dan duizend liedjes en versjes voor peuters en kleuters. Daarnaast hebben ze veel geschreven voor onderwijsmethoden, kindertijdschriften en het televisieprogramma Sesamstraat. Inmiddels zijn er ruim 5 miljoen boeken van hen verkocht! Wat moet je doen? Hieronder vind je drie gloednieuwe versjes van Marianne Busser en Ron Schröder die speciaal voor deze winactie geschreven zijn. Aan jou de taak om bij een of meer versjes een bijpassende illustratie te maken. Het maakt niet uit welk versje en hoeveel versjes je illustreert; de keuze is aan jou. Het zal uiteindelijk gaan om de kwaliteit van de illustraties, niet om de hoeveelheid geïllustreerde versjes.
Gottmer Kinderboeken.
Gottmer leest voor. Aan de kinder en jeugdboeken van Gottmer, zowel gedrukt als in de vorm van apps en e-boeken, beleven kinderen een hoop plezier! Voor de kleintjes: de leukste apps! Volg ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Kinderboeken op twitter.
Petra Heezen Illustraties Kinderboeken, prentenboeken en educatief werk.
Mijn leukste leesboek met 4 heruitgaven van dit lees ik verhaaltjes. De illustraties van Ik kook ook van Jan Paul Schutten zijn van mijn hand. Leuke verhalenbundel voor op vakantie! Geplaatst in Kinderboeken Post 5-dagen-een-of-meer-illustraties-uitdaging. Geplaatst op 9 maart 2015 door Petra.
Kinderboeken met mooie illustraties online bestellen JUNIQE.
Daar zijn vrienden voor is een spannend verhaal vol prachtige illustraties en simpele levenslessen, door de Nederlandse illustrator Sjoerd Piepenbrink alias Yetiland. Een kleurrijk boek, voor jong en oud. Koop het boek. Zo maak je een knusse leeshoek voor kinderen. De perfecte plek. Lezen doe je het allerliefst op een rustige, lichte plek. Kies dus een fijne hoek uit in bijvoorbeeld de woonkamer of de kinderkamer, met genoeg ruimte en natuurlijk licht. Je kunt hem ook versieren met een mooie lichtslinger, voor lezen in de avond. Comfort boven alles. Als je leest, is het belangrijk dat je lekker zit. Omringd door een paar vrolijke, zachte kussens en een heerlijke warme deken verdwijnen je kinderen helemaal in de fantasiewereld van hun prentenboek. Fantasie en mooie dromen. Voorlezen versterkt de band tussen broer en zus, ouder en kind. En voor het slapengaan nog even een verhaaltje lezen, zorgt ook nog eens voor de fijnste dromen! Kruip dus samen in de leeshoek en verdwijn helemaal in de fantasiewereld van de mooiste verhalen.
Illustratoren van kinderboeken op Instagram Juf Inger.
Illustratoren hebben natuurlijk het voordeel dat Instagram een medium is dat vooral draait om beeldmateriaal en met de mooie illustraties die zij maken voor kinderboeken kunnen ze mooi laten zien wat hun werk is en de boeken showen waar hun werk in staat.
Zelf kinderboeken drukken een groot succes De Boekdrukker.
Neem vrijblijvend contact met ons op om te onderzoeken wat voor u de mogelijkheden zijn voor het uitgeven van uw eigen boek of magazine. Leestip: meer informatie over zelf kinderboeken drukken en publiceren. 10 november 2014 / door De Boekdrukker Tags: hardcover, illustraties, kinderboeken, prentenboeken, uitgeven, uitgeven in eigen beheer.
Originele illustraties uit kinderboeken en prentenboeken.
Prentenboek.nl heeft vanaf vandaag een webwinkel. Een winkel waarin voorlopig geen prentenboeken verkocht worden, maar illustraties. Illustraties uit kinderboeken waarbij de focus natuurlijk ligt op werken uit prentenboeken. Er worden illustraties aangeboden van gerenommeerde illustratoren, zoals Loes Riphagen, Milja Praagman en Monica Maas.
Kinderboek schrijven en illustreren Pinguin Beer.
Hup naar de boekwinkel en vragen of ze je kinderboek willen verkopen, lukt het dan verdeel je de buit. Lukt het niet dan kom je ze weer ophalen. Dat leg je vast in een consignatieformulier. leg ik een andere keer uit. Marek Jansen opperhoofd bij Pinguin Beer. Leuke kinderboeken om voor te lezen.
Prentenboeken: tekst illustraties Christelijke kinderboeken.
Platform voor christelijke kinderboeken. Naar de inhoud springen. 0 6 jaar. 6 12 jaar. Home 0-6 jaar Leestips en Links Prentenboeken: tekst illustraties. Prentenboeken: tekst illustraties. Boeken voor jonge kinderen zijn prentenboeken, boeken waarin veel te zien is en waarin een samenspel van tekst en veelal prachtige illustraties te vinden is.

Contacteer ons