Resultaten voor kinderboeken downloaden


kinderboeken downloaden
Audioboeken: zo lees je er 62 per jaar gratis Timemanagement.nl.
Zo kun je er nog eens een stuk of 60 wegtikken, zonder dat het je portemonnee leeg trekt. Audioboeken downloaden, doe je gratis. Als je het een beetje slim aanpakt, kun je minimaal een jaar vooruit met audioboeken downloaden die gratis beschikbaar zijn.
Bobbi kinderboeken Vrolijke boeken voor peuters.
Monica Maas maakte de mooiste alfabet abc poster van Bobbi Wil jij ook een mooie alfabetposter van Bobbi hebben? Omdat de poster niet meer bij het boekje Bobbi abc zit, hebben we hem voor jou online gezet zodat je hem zelf kunt downloaden en printen.
Alle digitale luisterboeken van Nederland en Vlaanderen Luisterboeken.nl.
Of u nu op zoek bent naar een leuke roman voor op bed, een hoorcollege voor in de auto of een gezellig hoorspel voor het hele gezin, wij hebben het allemaal. U profiteert van een enorme collectie van digitale luisterboeken van alle bekende luisterboekuitgevers.
bol.com Gratis ebooks Boeken downloaden doe je hier.
Op zoek naar gratis ebooks die je kunt downloaden? Op deze pagina vind je een interessant assortiment aan gratis ebooks, zowel in het Nederlands als in het Engels. Wat dacht je bijvoorbeeld van materiaal van de gebroeders Grimm, William Shakespeare of Charles Dickens?
Gratis kinderboeken? 13 tips van downloaden om te lezen tot winacties Mamaliefde.
Download gratis kinderboeken. Leert je kind lezen en ben je op zoek naar toepasselijke kinderboeken met verschillende avi-niveaus. Kijk dan eens op de website van Gratiskinderboek, hier kun je meerdere boeken vinden die geschikt zijn voor je kind. Deze kun je gratis downloaden en lezen.
Luisterboeken.
Met de LuisterBieb hebt u toegang tot een ruime keuze aan luisterboeken. Van literatuur tot talencursussen, van kinderboeken tot thrillers. De LuisterBieb is er voor iedereen. Een groot aantal luisterboeken is gratis. Bent u lid van de Bibliotheek? Door uw bibliotheekpas te koppelen aan de app krijgt u toegang tot nog alle titels! Hoe werkt de LuisterBieb-app. Bekijk de video en veelgestelde vragen. Download de gratis app van de Bibliotheek en krijg toegang tot luisterboeken, luistercolleges en meer. De app is verkrijgbaar voor smartphone en tablet en te downloaden via.:
Modelovereenkomst illustratoren van kinderboeken Nederlands Uitgeversverbond 91016.34914.1.0.D.
Modelovereenkomst illustratoren van kinderboeken Nederlands Uitgeversverbond 91016.34914.1.0.D. Modelovereenkomst illustratoren van kinderboeken Nederlands Uitgeversverbond pdf 170kB. Lees voor: Modelovereenkomst illustratoren van kinderboeken Nederlands Uitgeversverbond het pdf-bestand verschijnt in een nieuw venster. Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Deze kunt u downloaden bij Adobe.
Kluitman en KB digitaliseren kinderboeken inct.
Kluitman, de bekendste producent van kinderboeken, levert meer dan 2600 titels aan uit de jaren 1940-2000. Op een groot deel ervan rust nog auteursrecht, maar dat is in handen van de uitgeverij. Resultaten breed verspreid. Veel oude bekenden komen nu opnieuw voor het publiek beschikbaar, bijvoorbeeld Pipo de Clown en de Olijke Tweeling, maar ook nieuwe helden als Snelle Jelle en leeftijdloze als Sietse en Hylke van de Kameleon. Ruim 1800 boeken zullen uiteindelijk gratis te vinden zijn via Delpher, meer dan 700 titels komen begin 2018 beschikbaar als e-book voor de leden van de online Bibliotheek. De als steeds goedlopende titels van de Kameleon kunnen straks als e-book gekocht worden. Samenwerking met andere uitgevers. De KB digitaliseert al jaren boeken, kranten en tijdschriften uit de eigen collectie en uit bezit van andere erfgoedinstellingen en zet de resultaten ervan op Delpher. Daar kan iedereen de teksten gratis raadplegen en downloaden.
Oude kinderboeken.
Dit is de landelijke catalogus van de kinderboeken die in bezit zijn van bibliotheken, musea e.d. Je vindt hierin niet alleen recente kinderboeken, maar ook kinderboeken van vroeger. Kan je in het Centraal Bestand Kinderboeken niet vinden wat je zoekt?

Contacteer ons