Meer resultaten voor kinderboeken vanaf 10 jaar


kinderboeken vanaf 10 jaar
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Javascript: De Banier.
Meer dan één miljoen artikelen in een online archief waaronder het complete tekstarchief van het RD. Terdege Hét magazine voor christelijke gezinnen, vol reportages, interviews, bezinning, verdieping en ontspanning. Kits De enthousiaste club voor kinderen tot 12 jaar, met een spetterend magazine en een eigen website voor nieuws en ontspanning.
Kinderboekenweek Wikipedia.
Speciale Kinderboekenweektrein in 2004, ter ere van 50 jaar Kinderboekenweek. Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Kinderboekenweek in 2016. De Kinderboekenweek is sinds 1955 een jaarlijks terugkerende week van tien dagen in september en oktober voorheen acht dagen in oktober en november ter promotie van het Nederlandse kinderboek. Tijdens deze week geven participerende boekwinkels bij besteding van een bepaald bedrag aan kinderboeken sinds 2006 10, het Kinderboekenweekgeschenk, een uitgave van de stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek CPNB cadeau.
Jeugdboeken Kinderboeken in online boekwinkel Kluitman.
Geen Alle leeftijden Peuters en kleuters Beginnende lezers 4 jaar en ouder 5 jaar en ouder 6 jaar en ouder 7 jaar en ouder 8 jaar en ouder 9 jaar en ouder 10 jaar en ouder 12 jaar en ouder 13 jaar en ouder.
Met een boek in een hoek ben je uren zoek RTL Nieuws.
Eigenaresse Jessica Jongkind weet voor elk kind wel een geschikt boek te vinden, maar heeft ook zo haar persoonlijke favorieten. Dit zijn volgens Jongkind de leukste kinderboeken van het moment. Spreek je chocola? Dit is een boek voor kinderen van 10 jaar en ouder, waarin taal, humor, cultuurverschillen en uiteraard vriendschap de hoofdrollen spelen. De twaalfjarige Jaz is nieuwsgierig naar het nieuwe meisje in haar klas: Nadima, die met haar familie uit Syrië is gevlucht. De meiden spreken elkaars taal niet, maar met een reep chocola weet Jaz het ijs te breken en dat is het begin van een bijzondere vriendschap. Jongkind: Dit" is absoluut een van mijn tips voor deze kinderboekenweek. Het verhaal gaat over een actueel thema als integratie en vluchtelingen en wordt vol humor verteld. Zo vond ik zelf een scène waarin Jaz voor het eerst bij Nadima thuis komt heel geestig geschreven." Code Kattenkruid: Hoe mijn opa vrolijk doodging. Geschreven door een van Nederlands meest bekende kinderboekenschrijvers Jacques Vriens. Ook dit boek is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en behandelt een groot thema op een luchtige, hartverwarmende manier.
Jeugdbieb.
Kijkwijzer: 9 jaar, angst, grof taalgebruik. Superjuffie de film. Lees hier allerlei weetjes over de film Superjuffie, gebaseerd op de boeken van Janneke Schotveld. Te zien in de bioscoop vanaf 10 oktober 2018. Kijkwijzer: alle leeftijden. Toen mijn vader een struik werd de film.
Boekverfilming Leesbevordering in de klas.
10 jaar C. Genre: Sprookjes / fantasie. Tags: 2005, Boeken, Boekverfilming, Fantasiewezens, Italië, Lezen, Magie, Ontvoering, Sprookjesfiguren, Sprookjeswereld, Tip van Mila. Illustrator: Cornelia Funke. Koning van Katoren. door Jan Terlouw. 23 maart 2016 door Femke. De 17-jarige Stach wil koning van Katoren worden. Hiervoor moet hij zeven moeilijke al dan niet onmogelijke opdrachten tot een goed einde brengen. Deze klassieker combineert fantasie en spanning in een maatschappijkritische context en maakt dit tot een geweldig voorleesboek. Leesniveau: vanaf ca. 11 jaar C. Tags: 2013, 2016, Bestuur, Boekverfilming, Dyslexie, Klassieker, Koninkrijk, Maatschappij, Opdrachten, Sprookjesfiguren, Voorleestopper. Illustrator: Dick van der Maat. 1 2 Next. Zoek een boek. Je kunt via het zoekvenster zoeken op titel, auteur, illustrator of onderwerp! Wat is leesbevordering? Indeling van kinderboeken.
Informatieboeken.
Auteur Marc ter Horst bewees al eerder met zijn succesvolle kinderboeken Hé aardbewoner, Van oerknal tot robot en De oma van de oma van mijn oma dat hij zijn hand niet omdraait voor ingewikkelde onderwerpen. De illustraties zijn van Vlag en Wimpel-winnares Wendy Panders. Vanaf 12 jaar.
11 t/m 12 jaar.
Kinderboeken en bijbels. Religies en stromingen. 11 t/m 12 jaar. Vorige pagina 1 2 3 4 5 Volgende Pagina. Sorteer op prijs. Stress in groep 6. Hans Mijnders Het is helemaal niet meer gezellig in groep 6. Er gaat van alles fout, zelfs in de projectweek. Vanaf 9 jaar. 750, Meer Winkelwagen. De kracht van groep 8. Hans Mijnders Er gaat heel veel fout. Maar groep 8 laat zien dat je gewoon met je problemen voor de dag moet komen.Vanaf 10 jaar.

Contacteer ons