Meer resultaten voor oude kinderboeken


oude kinderboeken
kinderboekenhuis.eu Dé plek waar u uw oude kinderboeken terugvindt!
kinderboekenhuis.eu Dé plek waar u uw oude kinderboeken terugvindt! Rondleidingen en lezingen. Over ons logo. De Koninklijke Bibliotheek. Fotos en videos. Zoek een boek. Hoe boeken te kopen. Onze unieke collectie. Hoe boeken te lenen. Hoe boeken te schenken. Het eerste echte kinderboek.
Museumcollectie kinderboeken.
De bewaarcollectie oude en nieuwe kinderboeken Museumcollectie is ontstaan in de beginjaren van het jeugdbibliotheekwerk in Amsterdam. Met de oprichting in 1912 van de Nutsleeszaal is een start gemaakt met de opbouw van de huidige collectie, die bestaat uit ongeveer 30.000 banden.
Oude kinderboeken dreigen te verdwijnen uit Deventer Stedendriehoek.
DEVENTER Liefst 25.000 unieke en onvervangbare kinderboeken dreigen te verdwijnen uit Deventer. Met de bouw van de nieuwe bibliotheek verliest Stichting t Oude Kinderboek StOK begin 2018 haar onderkomen en verliest Deventer een voor Nederland unieke collectie zeldzame en oude kinderboeken.
Stichting t Oude Kinderboek Welkom.
De boekbesprekingen tonen aan hoe leerzaam, gezellig, geestig, ontroerend en modern oude kinderboeken kunnen zijn. Als u alleen de artikelen wilt lezen die in de digitale nieuwsbrief staan, gaat u naar tabblad StOKpaardje onder Nieuwsbrief. Als u de gehele digitale nieuwsbrief incl.
Antieke kinderboeken van Callenbach Ruime keus bij Boekenstek.
Oude boeken als decoratie. Tweedehands christelijke boeken. Uit de Groninger Pastorie. Wie is Boekenstek? Contact met Boekenstek. Waarom koopt u bij Boekenstek? Verzenden en Betalen. Boekenmarkten en boekenbeurzen. Gebruik één zoekwoord. This is a placeholder. Antieke kinderboeken, generaties voor ons zijn groot geworden met de bekende rode bandjes van bijv.
Boekhandel Dominicanen Home.
Duizenden boeken in een hemelse ambiance, dat is Boekhandel Dominicanen. De boekhandel is gevestigd in de ruim 700 jaar oude Dominicaner Kerk en is door the Guardian uitgeroepen tot The fairest bookshop of the world, a bookshop made in heaven.
Boekwinkeltjes.nl.
Stofomslag is slecht maar het in linnen gebonden boek is verder in goede staat. Het geuzenjong jeugdboek meer info. J J Groen en Zoon. 146pp, hardcover, NIEUW Jeugdboek zie ook info andere 2 boeken. De Vijf op de oude boerderij.
Verkoop van 100 jaar oude kinderboeken DNK.
Verkoop van 100 jaar oude kinderboeken. Op zaterdag 25 en zondag 26 november kun je weer rondneuzen tussen de oude boeken. Want dan verkoopt DNK haar boeken die ruimte hebben moeten maken voor de nieuwe collectie. Naast de reguliere boeken van de bibliotheek zijn er op zaterdag 25 november ook bijzondere Kinderboeken die verkocht worden door het KinderBoekenHuis uit Winsum.
Zoekwijzer kinderboeken en jeugdliteratuur Koninklijke Bibliotheek.
Oude kinderboeken direct online bekijken. Op de website het Geheugen van Nederland kunt u digitale versies van de volgende kinderboeken en tijdschriften bekijken: 650 prentenboeken 1850-1940, 1280 centsprenten 19e eeuw, 1200 afleveringen van jeugdtijdschriften 1883-1950, 230 kinderboeken van Bibliotheek Rotterdam 1840-1950, 460 Overijsselse kinderboeken en prenten van SAB Deventer en 200 19e-eeuwse schoolboekjes van het Nationaal Onderwijsmuseum.

Contacteer ons