Meer resultaten voor oude kinderboeken


oude kinderboeken
kinderboekenhuis.eu Dé plek waar u uw oude kinderboeken terugvindt!
De 30.000 boeken van de Stichting Kinderboek Cultuurbezit de statutaire naam van het KinderBoekenHuis zijn nu ondergebracht op de begane grond en het gebouw is toegankelijk voor gehandicapten. In het pand is ook de Historische Vereniging Winsum gevestigd en heeft een eigen werk en archiefruimte.
Museumcollectie kinderboeken.
Website Onze Kinderboeken. Zevenduizend oude prentenboeken en kinderboeken uit het Nederlandse taalgebied worden gepresenteerd op de website Onze Kinderboeken. Dit is het eerste resultaat van een samenwerking tussen een aantal Openbare bibliotheken en DBNL Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren.
Oude kinderboeken dreigen te verdwijnen uit Deventer Stedendriehoek.
DEVENTER Liefst 25.000 unieke en onvervangbare kinderboeken dreigen te verdwijnen uit Deventer. Met de bouw van de nieuwe bibliotheek verliest Stichting t Oude Kinderboek StOK begin 2018 haar onderkomen en verliest Deventer een voor Nederland unieke collectie zeldzame en oude kinderboeken.
Stichting t Oude Kinderboek Welkom.
De boekbesprekingen tonen aan hoe leerzaam, gezellig, geestig, ontroerend en modern oude kinderboeken kunnen zijn. Als u alleen de artikelen wilt lezen die in de digitale nieuwsbrief staan, gaat u naar tabblad StOKpaardje onder Nieuwsbrief. Als u de gehele digitale nieuwsbrief incl.
Antieke kinderboeken van Callenbach Ruime keus bij Boekenstek.
Oude boeken als decoratie. Tweedehands christelijke boeken. Uit de Groninger Pastorie. Wie is Boekenstek? Contact met Boekenstek. Waarom koopt u bij Boekenstek? Verzenden en Betalen. Boekenmarkten en boekenbeurzen. Gebruik één zoekwoord. This is a placeholder. Antieke kinderboeken, generaties voor ons zijn groot geworden met de bekende rode bandjes van bijv.
Boekhandel Dominicanen Home.
DWDD Boek van de Maand. Vol van Boeken. Libris Literatuur Prijs 2019. Libris Geschiedenis Prijs. Griffels en Penselen 2018. Kinderboek van de Week. Populaire kinderboeken in stripvorm: de graphic novel voor kinderen. Tekenen en knutselen met Jill. Woutertje Pieterse Prijs.
Boekwinkeltjes.nl.
Van Buuren Kinderboeken Weert. 2001 gebonden voor kinderen van 3 1/2 tot 99 jaar i.z.g.st. De beste vriendin Maak nieuwe vrienden en raak de oude niet kwijt Een nieuw verhaal van Lottie en Herbie! Van Goor Amsterdam. 2000 gebonden oblongformaat leeftijd v.a.
Verkoop van 100 jaar oude kinderboeken DNK.
Verkoop van 100 jaar oude kinderboeken. Op zaterdag 25 en zondag 26 november kun je weer rondneuzen tussen de oude boeken. Want dan verkoopt DNK haar boeken die ruimte hebben moeten maken voor de nieuwe collectie. Naast de reguliere boeken van de bibliotheek zijn er op zaterdag 25 november ook bijzondere Kinderboeken die verkocht worden door het KinderBoekenHuis uit Winsum.
Zoekwijzer kinderboeken en jeugdliteratuur Koninklijke Bibliotheek.
Oude kinderboeken direct online bekijken. Op de website het Geheugen van Nederland kunt u digitale versies van de volgende kinderboeken en tijdschriften bekijken: 650 prentenboeken 1850-1940, 1280 centsprenten 19e eeuw, 1200 afleveringen van jeugdtijdschriften 1883-1950, 230 kinderboeken van Bibliotheek Rotterdam 1840-1950, 460 Overijsselse kinderboeken en prenten van SAB Deventer en 200 19e-eeuwse schoolboekjes van het Nationaal Onderwijsmuseum.

Contacteer ons