Zoeken naar digitale kinderboeken


digitale kinderboeken
Digitale kinderboeken Leesmonitor.
Het voorlezen van digitale kinderboeken stimuleert de taalontwikkeling, in het bijzonder van kinderen met een taalachterstand. Het positieve effect is te danken aan de vertelmiddelen waarmee digitale kinderboeken verrijkt zijn: een luisterversie, filmpjes en animaties, muziek en achtergrondgeluid en een karaokebalk die met de tekst meeloopt.
MeesterMichael.nl De website voor het basisonderwijs.
Kijk en luister mee in dit prentenboek Een verhaal over toverdiertjes. Leesdas Lettervos Boekentas is een Schooltv-project van 36 programma's' voor beginnende lezers. Door middel van taalspelletjes, liedjes en onder meer knutsels kunnen kinderen op een leuke manier met woorden en letters aan de slag gaan.
booxalive.nl digitale prentenboeken voorlezen online gratis. booxalive.nl digitale prentenboeken voorlezen online gratis.
zipzapjes voor babjes. Fun Filmpjes 1. Fun Filmpjes 2. Fun Filmpjes 3. Po√ęzie met Pit. Ares Afrodite 10. Alexander de Grote 10. De slimme dief 10. Dido Aeneas 10. Romulus Remus 9. Phaethon EXTRA INFO. Jut Jul on the road 12.
Gottmer Uitgevers Groep.
Gottmer Kinderboeken ok. digi is het nieuwe online magazine over digitale prentenboeken. Het biedt ouders achtergrond en een overzicht van de leukste digitale uitingen voor hun kinderen. Of het nu gaat om apps, verrijkte e-books, luisterverhaaltjes of animaties, in alle gevallen staat het prentenboek voor peuters en kleuters in digi centraal.
Lezen? We hebben een digitaal kinderboek NRC.
Tech en Media. Terug naar de krant Lijst. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. We hebben een digitaal kinderboek. Digitale kinderboeken zijn bijna een soort games: je beweegt door het verhaal en er klinkt muziek. Thomas de Veen.
Citotrainer Nederland.
Jeugdbieb.
In de digitale bibliotheek van de Nederlandse letteren lees je het verhaal Met de poppen gooien geschreven door Guus Kuijer. Met tekeningen van Mance Post. De digitale" bibliotheek voor de Nederlandse letteren" klinkt gewichtig, maar daar worden kinderboeken van vroeger verzameld die jij via internet compleet met plaatjes online kunt lezen.
Booqees kinderboeken.
Er staan al meer dan 1.700 digitale boeken op je te wachten, dus keuze genoeg! Spannende boeken, grappige boeken, sprookjes, ridderverhalen. Wat ga jij vandaag lezen? Booqees is beschikbaar voor iOS, Android en via de browser op PC / laptop. Een breed aanbod. Om het lezen te bevorderen is het van belang dat het boekenaanbod breed, actueel en gevarieerd is. Met momenteel een aanbod van 1.700 kinderboeken is er voor elk kind wat wils te vinden.
Kleuters hebben baat bij digitale prentenboeken.
We vermoeden dat dragers van dit gen sneller afgeleid zijn en dat digitale prentenboeken hun aandacht kunnen vasthouden." Zeker is dat digitale prentenboeken een positief effect hebben op de onluikende geletterdheid van deze kinderen. Bus onderzocht samen met anderen het effect van digitale leermiddelen bij kleuters.

Contacteer ons