Zoeken naar digitale kinderboeken


digitale kinderboeken
digitale prentenboeken Zoeken Leermiddelen KlasCement. vlaanderen-logo.
Sorteer: Relevantie Datum Score. Digitale prentenboeken lezen via QR-codes. Een bundel met titels en covers van 100 kinderboeken met bijhorende QR-codes. Als de leerlingen de QR-code scannen, krijgen ze het digitale verhaal te zien en te horen. Downloadbaar lesmateriaal 01-07-2020 25.
DigiBieb.
De digitale bibliotheek van de Bibliotheek AanZet geeft je toegang tot de leukste digitale biebdiensten. De app Bibliotheek Wise downloaden, e-books lenen en meer, het kan hier! Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie. Als lid van de Bibliotheek AanZet staat een ruim aanbod e-books tot je beschikking.
Uitgeverijen bundelen krachten voor het digitale kinderboek Leopold.
Het concept voor digitale kinderboeken dat Querido, Leopold, Ploegsma en Zwijsen ontwikkelen, wordt in het najaar van 2011 ook opengesteld voor kinderboekenuitgeverijen van buiten WPG: Zwijsen, dat nu al samenwerkt met diverse kinderboekenuitgeverijen via de boekabonnementen, ziet ook kansen om dat te doen met digitale kinderboeken.
gratis-downloaden.nu.
The Sponsored Listings displayed above are served automatically by a third party. Neither the service provider nor the domain owner maintain any relationship with the advertisers. In case of trademark issues please contact the domain owner directly contact information can be found in whois.
Digitale prentenboeken.
Zowel jongere als oudere kleuters profiteren van boeken op de computer. De Bibliotheek Breda heeft een aantal prentenboeken bewerkt tot digitale prentenboeken of hoorleesboeken. De verhalen zijn met toestemming van de uitgeverij bewerkt. Het werkt eenvoudig: klik de titel en kijk en luister naar het verhaal.
Gratis digitale kinderboeken Gratis.nl.
iPhone 11 Pro. iPhone 8 Plus. Gratis.nl op Social Media. Gratis digitale kinderboeken. Download gratis deze kinderboeken! Geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Let op: het duurt even voordat het boek geladen is. Ontdek ook deze gratis acties!
Gratis Kinderboek.
Je mag alle boeken gratis downloaden. Vraag wel even aan je vader of moeder of het mag. Klik op download" onder het boek. Zet het op je eigen computer. En lezen maar! Printen mag natuurlijk ook. Veel plezier met lezen! Help ons kinderen te helpen! Alle boeken op deze site zijn gratis. Maar de stichting heeft wel kosten. Daarom zijn wij op zoek naar sponsors, klein en groot. Om meer gratis boeken op de site te kunnen plaatsen. Meld je aan via: arco@gratiskinderboek.nl. Of gewoon: ING bank 4291603 tnv Stichting Lezen is Gezond. Een donatie via PayPal is mogelijk via de onderstaande button. Nu ook in boekvorm.: Uitgeverij Dyslexion geeft boeken uit voor kinderen met dyslexie. Van Arco Struik zijn de volgende boeken verkrijgbaar.: Voor 8 t/m 11 jaar.:
Over het Centraal Bestand Kinderboeken Koninklijke Bibliotheek.
Het CBK bevat o.a. 300.000 titels van kinderboeken van de zestiende eeuw tot heden, 6250 jeugdtijdschriften, 4500 centsprenten en vele links naar digitale versies. Bovendien biedt het CBK circa 120.000 beschrijvingen van naslagwerken en artikelen óver kinderboeken en jeugdliteratuur, zowel Nederlandstalige als buitenlandse vakpublicaties.
Kids 0 8 jaar.
Lees, kijk, en luistertips voor kinderen van 0-6 jaar. Lees Digi of Kwestie van lezen: Digitale kinderboeken: online magazines over digitale boeken. Digitale prentenboeken van Bereslim. De 60 digitale prentenboeken 3 t/m 7 jaar bekijk je in de bibliotheek én 3 maanden gratis thuis.

Contacteer ons