Op zoek naar digitale kinderboeken?


digitale kinderboeken
MeesterMichael.nl De website voor het basisonderwijs.
Kijk en luister mee in dit prentenboek Een verhaal over toverdiertjes. Leesdas Lettervos Boekentas is een Schooltv-project van 36 programma's' voor beginnende lezers. Door middel van taalspelletjes, liedjes en onder meer knutsels kunnen kinderen op een leuke manier met woorden en letters aan de slag gaan.
booxalive.nl digitale prentenboeken voorlezen online gratis. booxalive.nl digitale prentenboeken voorlezen online gratis.
zipzapjes voor babjes. Fun Filmpjes 1. Fun Filmpjes 2. Fun Filmpjes 3. Poëzie met Pit. Ares Afrodite 10. Alexander de Grote 10. De slimme dief 10. Dido Aeneas 10. Romulus Remus 9. Phaethon EXTRA INFO. Jut Jul on the road 12.
Gottmer Uitgevers Groep.
Gottmer Kinderboeken ok. digi is het nieuwe online magazine over digitale prentenboeken. Het biedt ouders achtergrond en een overzicht van de leukste digitale uitingen voor hun kinderen. Of het nu gaat om apps, verrijkte e-books, luisterverhaaltjes of animaties, in alle gevallen staat het prentenboek voor peuters en kleuters in digi centraal.
Gratis Kinderboek.
Maar de stichting heeft wel kosten. Daarom zijn wij op zoek naar sponsors, klein en groot. Om meer gratis boeken op de site te kunnen plaatsen. Meld je aan via: arco@gratiskinderboek.nl. Of gewoon: ING bank 4291603 tnv Stichting Lezen is Gezond.
Citotrainer Nederland.
Digitale Prentenboeken Onbeperkt lezen met Digiboeks.
Bezoek op school. In 10 stappen de bieb opschonen. Wat is interactief voorlezen? Digitale prentenboeken interactief inzetten. In de praktijk: vooraf. In de praktijk: tijdens. In de praktijk: achteraf. Boeken bij DaVinci, IPC, Piramide en álle andere themas. Stappenplan schoolbibliotheek aanpakken.
Digitale kinderboeken Leesmonitor.
Het voorlezen van digitale kinderboeken stimuleert de taalontwikkeling, in het bijzonder van kinderen met een taalachterstand. Het positieve effect is te danken aan de vertelmiddelen waarmee digitale kinderboeken verrijkt zijn: een luisterversie, filmpjes en animaties, muziek en achtergrondgeluid en een karaokebalk die met de tekst meeloopt.
Kleuters" hebben baat bij digitale prentenboeken."
We vermoeden dat dragers van dit gen sneller afgeleid zijn en dat digitale prentenboeken hun aandacht kunnen vasthouden." Zeker is dat digitale prentenboeken een positief effect hebben op de onluikende geletterdheid van deze kinderen. Bus onderzocht samen met anderen het effect van digitale leermiddelen bij kleuters.
Digitale Prentenboeken: Online, ebooks en apps.
Je kunt ze natuurlijk ook in de klas gebruiken of gewoon thuis aan je kind laten zien. Als je kind het boek leuk vind kun je natuurlijk het prentenboek nog kopen. Goede websites waar je veel digitale prentenboeken vindt zijn schooltv en booxalive.

Contacteer ons