Meer resultaten voor online kinderboeken


online kinderboeken
Gratis boeken downloaden eReaders.nl.
De Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren is een online bibliotheek waar je gratis boeken kunt downloaden in ePub en PDF-formaat. De boeken zijn door de DBNL zelf gedigitaliseerd en worden gratis aangeboden op de website. Een deel van de collectie kun je downloaden in ePub-formaat, een ander deel is in PDF-formaat te downloaden.
Boeken en E-books.
Online bibliotheek met Nederlandstalige digitale kinderboeken. Abonnees hebben onbeperkt toegang tot deze uitgaven en jonge lezers kunnen zelfstandig en veilig gebruik maken van de kindvriendelijke interface. Alles over de e-reader. Wat is het, hoe werkt het en wat kost het?
E-books.
Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. E-books lenen bij de Online Bibliotheek. Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie, bibliotheekleden kunnen kiezen uit duizenden e-books via de Bibliotheek online. Voor tablet en smartphone, e-reader én computer. Maak een webaccount aan en begin met lezen!
De Kinderboeken-app houdt op te bestaan Kinderboekennieuws.
Wil je kinderen kennis laten maken met digitaal lezen of luisteren, bekijk dan eens één van deze diensten op je smartphone of tablet. Een selectie van de kinder, jeugd en luisterboeken van Leopold, Ploegsma en Querido Kinderboeken vind je hier terug.
Kinderboekenmuseum Ontdek, beleef en maak!
Wil je een andere keer komen? Plan je bezoek. Vacature lid Raad van Toezicht. Het Literatuurmuseum / Kinderboekenmuseum zoekt per 1 mei 2019 een lid voor de Raad van Toezicht. Op woensdag 15 mei verzorgt Marjolijn Hof de Annie M.G.
Kinderboeken de allerleukste Bestel online PSikhouvanjou.
Prentenboeken voor peuters en kinderen de mooiste, leukste en grappigste prentenboeken die in elke kinderboekenkast thuis horen. Bij PSikhouvanjou bestel je kinderboeken voor de kleine dreumes en ook de al wat oudere kinderen. Zowel voorleesboeken als boeken voor kinderen om te leren lezen.
Kinderboek online Internetwijzer basisonderwijs. Lesmateriaal en meer!
Kunst en Cultuur Vincent van Gogh. Koningsdag Kleuren en knutselen. Kunst en Cultuur Werelderfgoed. Kunst en Cultuur YURLS kunst. Kinderboeken Schrijver Online. Lente op het digibord. Lezen en taal kwaliteit. Lezen en taal lesidee. Leerling Gebonden Financiering. Lesmateriaal maken en delen.
Zoekwijzer kinderboeken en jeugdliteratuur Koninklijke Bibliotheek.
Oude kinderboeken direct online bekijken. Op de website het Geheugen van Nederland kunt u digitale versies van de volgende kinderboeken en tijdschriften bekijken: 650 prentenboeken 1850-1940, 1280 centsprenten 19e eeuw, 1200 afleveringen van jeugdtijdschriften 1883-1950, 230 kinderboeken van Bibliotheek Rotterdam 1840-1950, 460 Overijsselse kinderboeken en prenten van SAB Deventer en 200 19e-eeuwse schoolboekjes van het Nationaal Onderwijsmuseum.
Engels kinderboek; leer engels door het lezen van Engelse kinderboeken.
Oh ja een leestip: als je van plan bent om online een boekje te gaan lezen dan krijg je het mooiste resultaat als je, op het moment dat je boek in beeld is verschenen, éénmaal de F11-toets van je toetsenbord indrukt.

Contacteer ons