Zoeken naar uitgeverijen kinderboeken


uitgeverijen kinderboeken
Uitgevers Prentenboeken.
Op Twitter is een uitgevers lijst te vinden via @prentenboek_nl. Daarin zijn de meeste van onderstaande uitgeverijen ogenomen. Aanvullingen zijn altijd welkom. Uitgevers in Nederland. Aldo Manuzio meer informatie op de detailpagina. BBNC Uitgevers meer informatie op de detailpagina. De Fontein apart fonds kinderboeken meer; informatie op de detailpagina.
Gottmer Kinderboeken.
Gottmer Kinderboeken ok. Kinderboeken voor iedereen. Het mysterie van niks en oneindig veel snot. Na Het raadsel van alles wat leeft en de stinksokken van Jos Grootjes uit Driel over de evolutie en Het wonder van jou en je biljoenen bewoners over het menselijk lichaam komen tweevoudig Gouden Griffelwinnaar Jan Paul Schutten en Gouden Penseelwinnares Floor Rieder nu met het spectaculaire sluitstuk van hun trilogie: Het mysterie van niks en oneindig veel snot.
Redactie Querido Kinderboeken begint nieuwe uitgeverij NRC.
Het voormalige redactieteam van uitgeverij Querido Kinderboeken wordt overgenomen door de zelfstandige Utrechtse uitgeverij Blossom Books. Het zeskoppige team, dat in september ontslag nam na een meningsverschil met de directie, is vanaf deze woensdag in dienst bij een nieuwe kinderboekenuitgeverij genaamd Emanuel.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Uitgeverij Condor Kinderboekennieuws.
Wil je op de hoogte blijven van alle kinder en jeugdboeken van Condor, maar ook Leopold, Ploegsma. Querido Kinderboeken, Standaard Uitgeverij en Zwijsen? Schrijf je dan nu in op de Kinderboekennieuwsbrief! Onderdeel van: Balotje. De piraten van hiernaast. Foeksia de miniheks.
Uitgeverij Ploegsma: Kinderboeken, Jeugdboeken en Non-fictie Ploegsma.
I love hockey. Uitgeverij Ploegsma: Kinderboeken, Jeugdboeken en Non-fictie. Uitgeverij Ploegsma ken je van de kinderboeken over onder anderen Mees Kees, Pippi Langkous, Floor, Trubbel de trol en De piraten van hiernaast. Daarnaast vind je bij Ploegsma ook veel gezinsboeken, voorleesboeken en non-fictie.
Jeugdbieb.
Uitgeverijen van kinderboeken. Ik zoek informatie voor groep.: 5 6 7 8 iedereen. Uitgeverij De Fontein. Uitgeverij De Fontein geeft kinderboeken uit voor alle leeftijden. Op deze site vind je boekennieuwtjesinformatie, over boeken, schrijvers en handige tips voor een boekbespreking.
Van Goor.
Van Goor-boeken zijn er om voor te lezen, zelf te lezen en vaak te herlezen om zo steeds weer iets nieuws te ontdekken. De mooiste kinderboeken blijven je een leven lang bij en Van Goor is de uitgeverij waar je moet zijn voor dat allerbeste en meest bijzondere lievelingsboek!
Uitgeverij Leopold Leopold.
Laat hem of haar dan de waanzinnige wereld van robots ontdekken met iRobot 8. Bij dit boek zit ook een gratis Virtual Reality app, waarmee onder andere een eigen robot ontworpen kan worden! See More See Less. Vind hier het perfecte kinderboek tussen een breed aanbod kinderboeken voor je kind, je neefje of nichtje of je buurmeisje!

Contacteer ons