Resultaten voor uitgeverijen kinderboeken


uitgeverijen kinderboeken
Tien van de beste kinderboekenuitgevers van NL en BE Soraya's' bookshelf.
Clavis heeft boeken voor elke leeftijd en heeft zelfs een young adult afdeling die zich richt op jongeren vanaf tienerleeftijd. Uitgeverij de Fontein. Eigenlijk is uitgeverij de Fontein erg uitgebreid, ze geven zowat alle genres uit maar toch staan ze bekend als één van de grootste kinderboeken uitgevers van Nederland.
Onze kinder en jeugdboeken Overamstel uitgevers.
Pieter Feller Annemarie Bon Jette Schröder Ron Schröder Marianne Busser Carry Slee Elisabeth Mollema Yvon Jaspers Barbara Jurgens Pamela Sharon Marloes Kemming Iris Boter Karine Jekel Erik van Os Elle van Lieshout Cora Sakalli Lysette van Geel Marte Jongbloed Kelly van Kempen Marjet Huiberts Ad Grooten Selma Noort Vivian den Hollander.
Van Goor.
De leukste kinderboeken. Winkler Prins Imprints. Van Holkema Warendorf. Van Goor Uitgeverij Van Goor is een van de oudste uitgeverijen in Nederland. De in 1816 in het Gelderse Buren geboren Gerrit Benjamin van Goor vestigde zich in 1839 te Gouda als zelfstandig boekhandelaar en drukker.
Fontaine Uitgeverij op het gebied van koken, lifestyle, gezondheid, natuur, wetenschap en kinderboeken.
Nathalie Barones van Verschuer. Sheila de Liz. George van Hal. 1001 NA AMSTERDAM. T: 020 570 6100. Alle rechten voorbehouden. 2020 Fontaine Uitgevers. Volg Fontaine Culinair. Volg Fontaine Kind Jeugd. Sign up with your email address to receive news and updates.
Sterck De Vreese: Nieuwe uitgeverij met verrassende branding De Woudklank.
Ze zijn er beiden van overtuigd dat hun traject in het boekenvak hen veel heeft geleerd: over valkuilen en hinderlagen, maar ook over wat succes kan hebben en waarom. Sterk en De Vreese hebben hun eigen niet overlappend netwerk opgebouwd.
masjamols/kinderboeken masja mols grafisch ontwerp.
in opdracht van uitgeverijen, oa. zwijsen, leopold en ploegsma ontwerp ik kinderboeken. kinderboeken in serie, prentenboeken en voorleesboeken. voordat ik een kinderboek vormgeef leef ik me graag in in het verhaal, en lees ik de verhalen. een aantal boeken ontstaan, naast contact met de uitgever, in nauwe samenwerking met de illustratoren.
Tien van de beste kinderboekenuitgevers van NL en BE Soraya's' bookshelf.
In het kader van de Kinderboekenweek heb ik besloten om deze 10e van de maand te wijden aan 10 uitgeverijen die zich specialiseren in kinderboeken. Natuurlijk zijn er veel meer dan 10 en ik zal vast een paar hele goede vergeten maar ik probeer het te doen met de ervaring die ik heb met uitgeverijen duss lets do this, de uitgeverijen staan op alfabetische volgorde.
Welke uitgeverij geeft uw boek uit?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als bonus gratis het e-book Addertjes onder het gras. Ontdek welke uitgeverij bij je boek past en leer waar je op moet letten voordat je met een uitgever in zee gaat.
Uitgeverij Condor informatie over de uitgeverij Kinderboeken.nl.
9 12 jaar. Compleet overzicht van onze kinderboeken. Auteurs en illustratoren op Kinderboeken.nl. Lesbrieven, boekbesprekingtips en knutselplaten. Neem contact met ons op. Inloggen / naar verlanglijstje. xml version1.0" encodingUTF-8? xml version1.0" encodingUTF-8? xml version1.0" encodingUTF-8? Home Artikelen Uitgeverij Condor. Condor maakt grappige, stoere en eigentijdse boeken voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Bij deze leuke uitgeverij vind je superhelden, YouTube-sterren en spannende avonturen, maar ook proefjes, bouw-ideeën en breinbrekers. Boeken over voetbal en andere sporten mogen in dit fonds zeker niet ontbreken. Van fictie tot non-fictie, en van vertaalde bestsellers tot splinternieuwe titels van eigen bodem: je leest het bij Condor! Bekijk hier alle boeken van uitgeverij Condor. 1000 BB Amsterdam. Marketing publiciteit Uitgeverij Condor. Omslagen en ander beeldmateriaal kunt u aanvragen via.: Verkoop Uitgeverij Condor. Download het bestelformulier bij de najaarsaanbieding 2019 van alle uitgeverijen van WPG Kindermedia.

Contacteer ons