Resultaten voor uitgeverijen kinderboeken


uitgeverijen kinderboeken
Zwijsen Uitgeverij Zwijsen.
Zwijsen voor thuis webshop Kinderboeken, spellen, tijdschriften en apps. Voor 1400: besteld, volgende werkdag in huis! Zwijsen voor school Informatie over uitgaven voor het basisonderwijs, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Al meer dan 170 jaar maakt Uitgeverij Zwijsen lesmethoden voor het basisonderwijs.

IN FEBRUARI 2019 VERSCHIJNT HET LANGVERWACHTE KOOKBOEK VAN CHEF PASCAL JALHAY Het boek is een culinaire ode aan de Indische keuken van toen én nu. PASCAL JALHAY zal in het boek zijn visie op de Indische keuken geven en de.
Uitgeverij Prometheus.
Dat ze in dit boek een totaal nieuw publiek probeert aan te spreken was voor haar geen probleem: Het is erg leuk om het verhaal over voedsel en waar het vandaan komt ook aan kinderen te vertellen, het. Delen op Facebook.
uitgeverijen kinderboeken
Uitgeverij Holland is al meer dan 90 jaar een zelfstandige uitgeverij, gevestigd in het historische centrum van Haarlem. De uitgeverij richt zich met name op kinder en jeugdboeken. Gangsterschool in gevaar! In deel 2 van Gangsterschool komt de school in gevaar door een vijandige aanval van een foute boevenclub.
Subsidies Letterenfonds.
Nederlandse en Friese uitgevers kunnen bij het Nederlands Letterenfonds een tegemoetkoming in de kosten aanvragen voor de uitgave van moeilijk te exploiteren titels, die bestemd zijn voor een algemeen lezerspubliek en die de kwaliteit en diversiteit van het boekenaanbod vergroten.
Kluitman.
Dierendorpje helpt de bijen en Dierendorpje in de maneschijn zijn lieve. Zilveren Penseel-winnaar Karst-Janneke Rogaar tekent contract voor eigen boek bij uitgeverij Kluitman. Illustrator en auteur Karst-Janneke Rogaar heeft afgelopen week bij uitgeverij Kluitman het contract getekend voor haar boek Keizer Ei.
Kind Jeugd Lannoo.
Serafina en de zwarte mantel. Programmeren voor kinderen Projects. Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld. Ik wil de koning zijn. Agent en Boef Het tweede grote verzamelboek. Kees de Boer. 101 dingen om binnen te doen voor je 12 bent.
Kinderboeken Boekhandel Riemer.
Taal en Cultuur. Kind en Bijbel. Onze winkel in Groningen. Beleef de stad. Parkeren in Groningen. Facebook pagina Groningen. Onze winkel in Meppel. Tourist Infopunt Meppel. facebook pagina Meppel. Parkeren in Meppel. Onze winkel in Amersfoort. Verzendboekhandel Wever Van Wijnen.
Uitgeverij Blop.
Brave Ben, de ho. Uitgeverij BLOP is een kleine, eigenzinnige uitgeverij van kinderboeken. Het fonds van de uitgeverij wordt gevormd door filosofisch of maatschappelijk getinte boeken en door boeken. Ons uitgebreide netwerk en de flexibiliteit en snelheid van een kleine uitgeverij stelt ons in staat om te kunnen inspelen op actuele ontwikkelingen in uitgeverijland.

Contacteer ons