Resultaten voor uitgeverij kinderboeken


uitgeverij kinderboeken
Lemniscaat NL Home.
Uitgeverij Leopold Leopold.
De Griffeljury heeft woensdagmiddag 20 juni op de MidzomerKinderboekenBorrel in Amsterdam tien kinderboeken bekroond met een Zilveren Griffel, de prijs voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar. De Penseeljury reikte acht Zilveren Penselen uit. In totaal werden door de beide jurys ook vierentwintig eervolle vermeldingen, de Vlag en Wimpels, toegekend. Bij Uitgeverij Leopold vielen de volgende kinderboeken in de.
Uitgevers Prentenboeken.
Rubinstein kinder en jeugdboeken; Prinseneiland 43, 1013 LL Amsterdam. Uitgeverij Holland kinder en jeugdboeken; Spaarne 110, 2011 CM Haarlem. Uitgeverij Marmer kinder en jeugdboeken; De Botter 1, 3742 GA Baarn. Unieboek Spectrum Van Goor kinderboeken; Postbus 97, 3990 DB Houten.
Overzicht uitgevers kinderboek/prentenboeken Schrijven Online.
Voorheen kon ik op deze site makkelijk mijn weg vinden naar de pagina waar een rijtje uitgevers van kinderboeken opgesomd staat. Ben ik dommer geworden? Waar is die pagina gebleven? Kan iemand me daarnaartoe linken? login of registreer om te reageren.
Uitgeverij Blop.
Brave Ben, de ho. Uitgeverij BLOP is een kleine, eigenzinnige uitgeverij van kinderboeken. Het fonds van de uitgeverij wordt gevormd door filosofisch of maatschappelijk getinte boeken en door boeken. Ons uitgebreide netwerk en de flexibiliteit en snelheid van een kleine uitgeverij stelt ons in staat om te kunnen inspelen op actuele ontwikkelingen in uitgeverijland.
WPG Uitgevers verkoopt Querido Kinderboeken aan Singel Uitgeverijen inct.
Begin april zullen medewerkers van Uitgeverij Emanuel verhuizen naar de Weteringschans in Amsterdam. Uitgeverij Emanuel werd in november 2017 onder de vleugels van Blossom Books opgericht nadat de voltallige redactie van Querido Kinderboeken ontslag nam als gevolg van een conflict met WPG Uitgevers.
Uitgeverij Ploegsma: Kinderboeken, Jeugdboeken en Non-fictie Ploegsma.
Uitgeverij Ploegsma: Kinderboeken, Jeugdboeken en Non-fictie. Uitgeverij Ploegsma ken je van de kinderboeken over onder anderen Mees Kees, Pippi Langkous, Floor, Trubbel de trol en De piraten van hiernaast. Daarnaast vind je bij Ploegsma ook veel gezinsboeken, voorleesboeken en non-fictie.
Van Goor.
Van Goor-boeken zijn er om voor te lezen, zelf te lezen en vaak te herlezen om zo steeds weer iets nieuws te ontdekken. De mooiste kinderboeken blijven je een leven lang bij en Van Goor is de uitgeverij waar je moet zijn voor dat allerbeste en meest bijzondere lievelingsboek!
Manuscripten Veltman Uitgevers.
Wat dat betekent? Dat we hard op zoek zijn naar manuscripten van kinderboeken voor lezers van zes jaar en ouder! Dat doen we op de internationale markt, maar natuurlijk zijn we ook erg benieuwd naar welk talent op Nederlandse bodem te vinden is!

Contacteer ons